TIETOSUOJA

> Tietosuojailmoitus

> Evästeet

Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on Rokotetutkimuskeskukselle tärkeää. Tampereen yliopiston alaisena yksikkönä noudatamme henkilötietojen käsittelyssä kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia ja olemme sitoutuneet tietosuojakäytäntöihin, jotka takaavat mahdollisimman korkean tietosuojan tason.

Tiedotamme tutkimuksistamme tietyn ikäisiä kansalaisia/tietyn ikäisten lasten huoltajia, joiden yhteystiedot saamme väestörekisteristä (Sisä-Suomen maistraatti) osoitetarroina. Tietyn tutkimuksen tiedottamista varten tilatut osoitetarrat ovat kertakäyttöisiä eikä niistä jää omaa asiakasrekisteriä Rokotetutkimuskeskukselle. Väestöpohjainen tiedottaminen ei kata koko ikäluokkaa. Mikäli haluat varmistaa, että saat Rokotetutkimuskeskukselta tietoa sinulle soveltuvista tutkimuksista, valitse tutkimuskohtaisella lomakkeella ”kyllä” kohtaan ”Olen kiinnostunut myös muista tutkimuksista”.

Alla olevalla lomakkeella voit peruuttaa ilmoittautumisesi tutkimukseen tai antamasi suostumuksen yhteystietojesi käyttöön. Peruutus koskee vain Rokotetutkimuskeskuksen omaa asiakasrekisteriä, ei väestörekisterin luovuttamia yhteystietoja.

Väestötietojärjestelmään voit tehdä itse ilmoituksen, jolla kiellät yhteystietojesi luovuttamisen. Sen jälkeen Rokotetutkimuskeskus ei enää saa yhteystietojasi (osoitetarra) maistraatista. Kiellon voit tehdä suoraan sähköisesti www.maistraatti.fi tai www.suomi.fi -sivustoilla.

YHTEYSTIETOJEN KÄYTÖN KIELTÄMINEN (Rokotetutkimuskeskuksen oma asiakasrekisteri)