TIETOSUOJA

> Tietosuojailmoitus

> Evästeet

Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on Rokotetutkimuskeskukselle tärkeää. Tampereen yliopiston alaisena yksikkönä noudatamme henkilötietojen käsittelyssä kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia ja olemme sitoutuneet tietosuojakäytäntöihin, jotka takaavat mahdollisimman korkean tietosuojan tason.

Tiedotamme tutkimuksistamme tietyn ikäisiä kansalaisia/tietyn ikäisten lasten huoltajia, joiden yhteystiedot saamme Digi- ja väestötietovirastosta osoitetarroina. Tietyn tutkimuksen tiedottamista varten tilatut osoitetarrat ovat kertakäyttöisiä eikä niistä jää omaa asiakasrekisteriä Rokotetutkimuskeskukselle. Väestöpohjainen tiedottaminen ei kata koko ikäluokkaa. Mikäli haluat varmistaa, että saat Rokotetutkimuskeskukselta tietoa sinulle soveltuvista tutkimuksista, pyydä että lisäämme sinut postituslistallemme: rokotetutkimuskeskus@tuni.fi

Ilmoittautuessasi tutkimukseen rokotetutkimus.fi-sivustolla olevalla tutkimuskohtaisella lomakkeella, liityt asiakasrekisteriimme ja saat jatkossa meiltä tietoa alkavista tutkimuksista. Alla olevalla lomakkeella voit peruuttaa ilmoittautumisesi tutkimukseen tai kieltää yhteystietojesi myöhemmän käytön. Peruutus koskee vain Rokotetutkimuskeskuksen omaa asiakasrekisteriä, ei väestötietoviraston luovuttamia yhteystietoja.

Väestötietojärjestelmään voit tehdä itse ilmoituksen, jolla kiellät yhteystietojesi luovuttamisen. Sen jälkeen Rokotetutkimuskeskus ei enää saa heiltä yhteystietojasi. Kiellon voit tehdä suoraan sähköisesti www.dvv.fi tai www.suomi.fi -sivustoilla.

YHTEYSTIETOJEN KÄYTÖN KIELTÄMINEN (Rokotetutkimuskeskuksen oma asiakasrekisteri)