TIETOSUOJA

> Tietosuojailmoitus

> Evästeet

Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on FVR – Suomen rokotetutkimukselle tärkeää. Noudatamme toiminnassamme tietosuojalainsäädäntöä, potilastietoja koskevaa lainsäädäntöä ja viranomaisten ohjeistuksia. Lue henkilötietojen käsittelystä: Tietosuojailmoitus.

Tiedotamme tutkimuksistamme tietyn ikäisiä kansalaisia/tietyn ikäisten lasten huoltajia, joiden yhteystiedot saamme Digi- ja väestötietovirastosta osoitetarroina. Tietyn tutkimuksen tiedottamista varten tilatut osoitetarrat ovat kertakäyttöisiä eikä niistä jää omaa asiakasrekisteriä FVR – Suomen rokotetutkimukselle. Väestöpohjainen tiedottaminen ei kata koko ikäluokkaa. Mikäli haluat varmistaa, että saat meiltä tietoa sinulle soveltuvista tutkimuksista, pyydä että lisäämme sinut postituslistallemme: info@fvr.fi

Ilmoittautuessasi tai osallistuessasi tutkimukseen, liityt asiakasrekisteriimme ja saat jatkossa tietoa meiltä tietoa alkavista tutkimuksista.

Alla olevalla lomakkeella voit peruuttaa ilmoittautumisesi tutkimukseen tai yhteystietojesi käytön. Peruutus koskee vain FVR – Suomen rokotetutkimuksen omaa asiakasrekisteriä, ei väestötietoviraston luovuttamia yhteystietoja. Digi- ja väestötietovirastoon voit tehdä itse ilmoituksen, jolla kiellät yhteystietojesi luovuttamisen. Kiellon voit tehdä suoraan sähköisesti www.dvv.fi tai www.suomi.fi -sivustoilla.

YHTEYSTIETOJEN KÄYTÖN KIELTÄMINEN (FVR – Suomen rokotetutkimuksen oma asiakasrekisteri)