Rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

22.12.2021


Mika Rämet
lastentautiopin ja kokeellisen immunologian professori

Haluan kiittää koko Rokotetutkimuskeskuksen henkilökunnan puolesta kaikkia tutkimuksiin osallistuneita perheitä kuluneesta vuodesta. Ilman teitä ei olisi mahdollista saada käyttöön uusia rokotteita, joiden avulla myös me muut voimme elää terveempinä tulevaisuudessa.

Mika Rämet

Omasta puolestani kiitokset myös kaikille Rokotetutkimuskeskuksen yhteistyökumppaneille, niin viranomaisille, neuvoloiden ja sairaaloiden henkilöstölle kuin toimeksiantajien edustajille. On ollut ilo tehdä työtä asiantuntevien ammattilaisten kanssa.

Lopuksi erityisen lämpimät kiitokset koko meidän uskomattoman tarmokkaalle ja osaavalle henkilöstölle. Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen ja haastava, mutta teidän vankan ammattitaidon ja periksiantamattomuuden avulla olemme selvinneet upeasti. On etuoikeus saada työskennellä tässä yhteisössä!

Rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!

Artikkelikuva: Mirela Schenk Pixabay


Sinun terveytesi on tutkimustyömme tavoite. Tutkimus kerrallaan parannamme suojaasi vakavia tauteja vastaan. Osallistumalla tutkimukseen tänään, saat rokotteen, joka huomenna kuuluu kaikille. 

Osallistu

Kommentoi