TUTKIJALÄÄKÄREITÄ KLIINISEEN TUTKIMUSTYÖHÖN ROKOTETUTKIMUSKLINIKOILLE

Oletko kiinnostunut kliinisestä tutkimustyöstä terveiden tutkimusasiakkaiden parissa? Tilanteet ja tarpeet rokotetutkimusklinikoillamme vaihtelevat nopeasti. Ota yhteyttä, kun kaipaat osa- tai kokopäivästä työtä lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Tutkimusklinikkamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Turussa, Porissa, Seinäjoella, Kokkolassa ja Oulussa.

Työnkuvaasi tutkijalääkärinä kuuluvat tutkimuksiin tulevien henkilöiden haastattelu ja tutkiminen sekä muut tutkimuksen toteuttamiseen liittyvät tehtävät. Olet mukana akateemisessa yhteisössä ja osallistut halutessasi tutkijakokouksiin ulkomailla.

Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja voit aina konsultoida tiimimme muita kokeneita lääkäreitä ja hoitajia. Tuemme uralla etenemistäsi. Koulutuspolkusi räätälöimme sinulle sopivaksi, sinulla on mahdollisuus anoa jopa 6 kk:n erikoistumisjaksoa tietyille erikoisaloille.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Työsuhde on neuvoteltavissa osa- tai kokopäiväiseksi, olemme joustavia myös aloittamisajankohdan suhteen.

OTA YHTEYTTÄ JA TULE TUTUSTUMAAN!

Anitta Ahonen, LL
lääkärikoordinaattori

anitta.ahonen@tuni.fi
p. 050 437 2661 (ma-to 8-16)