Lääkäri, kiinnostaako sinua joustava ja kansainvälinen työ rokotetutkimusklinikalla?

20.6.2017

Tule osaksi innostavaa tiimiämme!

Haemme
LÄÄKÄREITÄ KLIINISEEN TYÖHÖN ROKOTETUTKIMUSKLINIKOILLEMME.
Nyt tarvitsemme vahvistusta Espoon ja Itä-Helsingin rokotetutkimusklinikoille.

Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus on kliinisiin rokotetutkimuksiin erikoistunut yksikkö, jolla on yhteensä 10 rokotetutkimusklinikkaa eri puolilla Suomea.

Työnkuvaasi tutkimusklinikalla kuuluvat tutkimuksiin tulevien lasten ja aikuisten haastattelu ja kliininen tutkiminen rokote- ja tutkimuskelpoisuuden varmistamiseksi, sekä erilaiset tutkijalääkärin tehtävät.

Tutkimusklinikan lääkärinä olet mukana akateemisessa työssä ja osallistut tutkijakokouksiin ulkomailla. Sinulla on myös mahdollisuus anoa jopa 6 kk erikoistumisjaksoa tietyille erikoisaloille. Saat perehdytyksen työhösi ja sinulla on aina mahdollisuus konsultoida muita tiimimme kokeneita lääkäreitä ja hoitajia.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Palkkaus on kilpailukykyinen. Työsuhde on neuvoteltavissa osa- tai kokopäiväiseksi, ja olemme joustavia myös aloittamisajankohdan suhteen.

OTA YHTEYTTÄ JA TULE TUTUSTUMAAN MITÄ TYÖ ON KÄYTÄNNÖSSÄ!
Tutkijalääkärin työhön voit tutustua myös täällä.

Aino Forstén
tutkijalääkäri, tutkimusklinikoiden päällikkö
aino.forsten@uta.fi
p. 050 524 6532
tai
Miia Virta
tutkijalääkäri, Tampereen rokotetutkimusklinikka
miia.virta@uta.fi
p. 050 509 9135

www.rokotetutkimus.fi


Sinun terveytesi on tutkimustyömme tavoite. Tutkimus kerrallaan parannamme suojaasi vakavia tauteja vastaan. Osallistumalla tutkimukseen tänään, saat rokotteen, joka huomenna kuuluu kaikille. 

Osallistu

Kommentoi